Podporujeme významné HR konferencie

Spolu s modernou dobou plnou rýchlych zmien a nových technológií sa neustále menia aj aktuálne trendy a možnosti, ktoré priamo vplývajú na každého zamestnanca. Od účtovníka, cez personalistu, líniového manažéra až po vrcholový manažment.

K udržiavaniu tempa a rozširovaniu obzorov môžu napomôcť rôzne konferencie,  ktoré poskytujú možnosť stretnúť sa s odborníkmi a špecialistami v konkrétnych oblastiach. Zároveň ponúkajú priestor pre networking rečníkov i účastníkov, ktorí riešia otázky podobného charakteru naprieč širokým spektrom rôznych pracovných sektorov.

Veríme, že konferencie sú prínosné nielen pre nás, ale aj pre našich zákazníkov. Aj preto tieto podujatia často podporujeme vo forme partnerstva a robíme ich tak pre našich zákazníkov dostupnejšie.

A na ktoré podujatia sa môžete tento rok spolu s nami tešiť?

HR COMM – Chopok Nr.1.

Konferenciu HR COMM snáď nie je nutné ani predstavovať. Vo svete HR je to každoročná klasika na vrcholovej úrovni. Personalisti a manažéri z celého Slovenska sa stretávajú v nádhernom prostredí Nízkych Tatier, aby načerpali novú inšpiráciu, zdieľali navzájom svoje skúsenosti, vytvárali a upevňovali kontakty v rámci slovenských, ale i zahraničných firiem.

Pre mnohých účastníkov sú to viac ako len bežné konferencie. Osobité miesto majú tieto podujatia aj u nášho riaditeľa stratégie Rasťa Wölcza, pravidelného účastníka od r. 2008: „Konferencie na Chopku sú pre mňa iné, ako všetky ostatné. Nestretávajú sa tam iba profesionáli z HR oblasti. Z môjho pohľadu sa tam stretáva slovenská HR rodina. Okrem vysokej odbornej úrovne konferencie je tak pre mňa dôvodom účasti aj možnosť stretnúť mnoho priateľov a známych a stráviť s nimi v dnešnej uponáhľanej dobe aspoň chvíľu v menej formálnej atmosfére.

Konferencie sa už tradične konajú dvakrát počas roka. V tomto roku je prvá už úspešne za nami. Jej téma bola venovaná dôvere a moci na pracoviskách. Vďaka nášmu partnerstvu mohli naši zákazníci využiť zľavu z registračného poplatku. Viac informácií sa môžete dočítať na stránke HR COMM.

Účastníci konferencie HR COMM, Chopok Nr.1 - Katka Mišutková, Katka Záborská, Rasťo Wölcz, Vierka Lukáčová

 Očakávajme neočakávané

Spoločnosť IPA Slovakia prináša sériu konferencií, ktoré sa konajú počas celého roka 2019 v štyroch rôznych mestách Českej a Slovenskej republiky.  Séria odštartovala svoju šnúru v Bratislave. Ďalšie stretnutia sú naplánované v Brne, Prahe a Žiline.

Výkonný riaditeľ HOUR, Braňo Horeháj, účastník prvej konferencie v Bratislave, o jej zameraní prezrádza: “Koncept konferencie ukazuje na zmeny, ktoré prídu/prichádzajú v oblasti technológií, práce, podnikania, vzdelávania … Zmeny budú veľmi rýchle a ich dopad môže byť fatálny a naopak pre tých, ktorí zmeny vo svete biznisu včas rozpoznajú môžu predstavovať kľúčový náskok.

Výkonný riaditeľ HOUR - Braňo Horeháj

Počas konferencií prebiehajú diskusie s expertmi s reálnymi skúsenosťami s exponenciálnymi technológiami v biznise. Zároveň sa môžu návštevníci stretnúť s rôznymi účastníkmi a vypočuť si zaujímavé prednášky.

A čo nášho výkonného riaditeľa zaujalo na prvej konferencii najviac? „Najviac ma zaujalo zistenie, že žijeme v najúžasnejšej (a zároveň aj najhrozivejšej) dobe. V najbližších pár rokoch prebehnú v spoločnosti a technike zmeny väčšie ako za posledných 300 rokov. Všetko, čo si technicky vieme predstaviť sa stane a mnohé zo zmien na nás pôsobia už dnes. Zásadné nás však ešte len čakajú a je užitočné sa na ne nie len pripraviť, ale byť aktívnou súčasťou,“ odpovedá Ing. Branislav Horeháj.

Viac informácií spolu s registráciou nájdete na stránke on.ipaslovakia.sk. Ak ste našim zákazníkom a vyberiete si balík troch konferencií, ponúkame vám zľavu 20% z ceny registrácie. Pre viac informácií o zľave nás, prosím, kontaktujte na adrese obchod@hour.sk.

EU GENERATION – Pracovné Právo 2019

Pracovné Právo 2019 je jednodňová konferencia, zameraná najmä na nové a aktuálne témy v oblasti podnikania a s ním spojenej legislatívy. Medzi prednášajúcimi sa nachádzajú sudcovia, advokáti či inšpektori práce.

Konferencia sa venuje témam, ktoré sú dôležité pre každého, kto chce podnikať na Slovensku. Či už sa jedná o domáce spoločnosti so slovenskými koreňmi alebo zahraničných investorov podnikajúcich u nás.

Bližšie informácie o konferencii si môžete prečítať na stránke www.eugeneration.com.

Wolters Kluwer – 1. odborná konferencia k pracovnému právu

Spoločnosť Wolters Kluwer sa špecializuje predovšetkým na vydávanie právnickej a ekonomickej literatúry v tlačenej a elektronickej podobe a poskytovanie informačných produktov a služieb. V tomto roku urobila ďalší krok a v máji 2019 sa bude konať Prvá odborná konferencia k pracovnému právu, ktorú má pod palcom.

Podujatie má podtitul „Možnosti a limity „flexibility“ konania zamestnávateľa“  a medzi hlavnými rečníkmi sa nachádzajú odborníci zo Slovenskej i Českej republiky, ktorí majú bohaté skúsenosti z praxe.

Organizátori konferencie zároveň poukazujú na získanie a rozšírenie poznatkov z aplikačnej praxe i z pripravovaného legislatívneho procesu vo všetkých legislatívnych súvislostiach pracovného práva i trhu práce.

Viac informácií o konferencii získate na stránke Wolters Kluwer. Aj na túto konferenciu môžete, ako náš zákazník, získať zľavu v podobe zvýhodnenej ceny registračného poplatku.